Tietoa meistä

Siipolan talli sijaitsee rauhallisella paikalla seitsemän kilometrin päässä Viitasaaren keskustasta. Tilan laajaan pihapiiriin kuuluvat talli- ja pihattorakennus, ratsastuskenttä sekä useat tarhat ja laitumet.

Tallin pihapiirissä sijaitseva tunnelmallinen hirsinen riihitupa on tallin asiakkaiden, hevosenomistajien ja ratsastajien käytettävissä tauko- ja oleskelutilana. Lisäksi riihitupa toimii kesäisin ratsastusleiriläisten majoituskäytössä.

Asiakkaiden käytettävissä on 30 m x 55 m aidattu ja valaistu hiekkapohjainen ratsastuskenttä, monipuolinen estekalusto sekä rauhallisia metsäteitä ja -polkuja tallin lähiympäristössä.

Tallissa on seitsemän tilavaa karsinaa, pesupaikka, kaksi varustehuonetta sekä sisä-WC. Lisäksi käytössä on kaksi pihattoa. Pihatoissa on juoma-automaatit sekä yhteinen ruokintakäytävä, johon on kulku suoraan tilavasta heinävarastosta.

Tilalla on asunut hevosia vuodesta 1988 lähtien. Nykyinen tallirakennus on valmistunut vuonna 2004 ja pihatto-osan laajennus vuonna 2006.

Tallin palveluihin kuuluvat hevosavusteinen toiminta, ratsastustunnit pienryhmissä sekä karsina- ja pihattopaikkojen vuokraus.

Siipolan talli toimii Suomen Ratsastajainliiton jäsentallina.

Yrittäjä Elisa Marttinen

Olen Elisa Marttinen, Siipolan tallin yrittäjä. Olen koulutukseltani maaseutuyrittäjä, suorittanut ratsastuksenohjaajan tutkinnon Ylä-Savon ammattiopistossa Kiuruvedellä ja vuoden 2021 aikana olen valmistunut myös hevosavusteisten palveluiden tuottajaksi.

Olen pyörittänyt talliyritystäni Viitasaarella vuodesta 2003 lähtien. Sain ensimmäisen ponini 10-vuotiaana 1980-luvun loppupuolella, ja siitä lähtien olen omistanut useita poneja sekä hevosia.

Perheeseeni kuuluvat aviomieheni Janne sekä tyttäremme Enna ja Fanni. Hevosten ja ponien lisäksi tilallamme asuvat koirat Usko ja Ruuti, kaksi kissaa sekä kaksi pupua.

Ratsukko kentällä.
Siipolan tallin piha ja tallirakennus.
Siipolan talli.
Siipolan tallin ratsastuskenttä.