Tietoa meistä

Siipolan talli sijaitsee rauhallisella paikalla seitsemän kilometrin päässä Viitasaaren keskustasta. Tilan laajaan pihapiiriin kuuluvat talli- ja pihattorakennus, ratsastuskenttä sekä useat tarhat ja laitumet.

Tallin pihapiirissä sijaitseva tunnelmallinen hirsinen riihitupa on tallin asiakkaiden, hevosenomistajien ja ratsastajien käytettävissä tauko- ja oleskelutilana.

Asiakkaiden käytettävissä on 30 m x 55 m aidattu ja valaistu hiekkapohjainen ratsastuskenttä, monipuolinen estekalusto sekä rauhallisia metsäteitä ja -polkuja tallin lähiympäristössä.

Tallissa on seitsemän tilavaa karsinaa, pesupaikka, kaksi varustehuonetta sekä sisä-WC. Lisäksi käytössä on kaksi pihattoa. Pihatoissa on juoma-automaatit sekä yhteinen ruokintakäytävä, johon on kulku suoraan tilavasta heinävarastosta.

Tilalla on asunut hevosia vuodesta 1988 lähtien. Nykyinen tallirakennus on valmistunut vuonna 2004 ja pihatto-osan laajennus vuonna 2006.

Tallin palveluihin kuuluvat hevosavusteinen toiminta, ratsastustunnit pienryhmissä sekä karsina- ja pihattopaikkojen vuokraus.

Siipolan talli toimii Suomen Ratsastajainliiton jäsentallina.

Yrittäjä Elisa Marttinen

Olen Elisa Marttinen, Siipolan tallin yrittäjä. Olen koulutukseltani maaseutuyrittäjä, suorittanut ratsastuksenohjaajan tutkinnon Ylä-Savon ammattiopistossa Kiuruvedellä ja vuoden 2021 aikana olen valmistunut myös hevosavusteisten palveluiden tuottajaksi.

Olen pyörittänyt talliyritystäni Viitasaarella vuodesta 2003 lähtien. Sain ensimmäisen ponini 10-vuotiaana 1980-luvun loppupuolella, ja siitä lähtien olen omistanut useita poneja sekä hevosia.

Perheeseeni kuuluvat aviomieheni Janne sekä tyttäremme Enna ja Fanni. Hevosten ja ponien lisäksi tilallamme asuu Usko-koira, kolme kissaa sekä kaksi pupua.

Ratsukko kentällä.
Siipolan tallin ratsastuskenttä.
Siipolan talli.
Siipolan tallin piha ja tallirakennus.